05 99 35 003 upravnik@doma.si

Profesionalno Vzdrževanje Nepremičnin

Iščete zanesljivega partnerja za vzdrževanje vaše nepremičnine? Naše storitve pokrivajo vse od večstanovanjskih zgradb do poslovnih kompleksov po celotni Sloveniji. Z večletnimi izkušnjami in mrežo preverjenih podizvajalcev zagotavljamo, da bo vaš objekt vedno v optimalnem stanju.

Iščete zanesljivega partnerja za vzdrževanje vaše nepremičnine? Naše storitve pokrivajo vse od večstanovanjskih zgradb do poslovnih kompleksov po celotni Sloveniji. Z večletnimi izkušnjami in mrežo preverjenih podizvajalcev zagotavljamo, da bo vaš objekt vedno v optimalnem stanju.

Hišniške storitve: Ponujamo celovite hišniške rešitve, ki vključujejo redno vzdrževanje in takojšnje odpravljanje manjših okvar. Naše storitve obsegajo upravljanje z vodovodnimi inštalacijami, električnimi sistemi, protipožarnimi sistemi in več. Z rednim nadzorom in vzdrževanjem zagotavljamo dolgotrajno delovanje in varnost vaše nepremičnine.

Servisne storitve: Naša ekipa strokovnjakov izvaja periodične preglede in servisiranje ključnih naprav, kot so dvigala, klimatske naprave in ogrevalni sistemi. Naš cilj je zagotoviti nemoteno delovanje vseh sistemov in naprav ter preprečiti morebitne prihodnje težave.

Prenova in energetska učinkovitost: Poleg rednega vzdrževanja nudimo tudi storitve prenove in izboljšave energetske učinkovitosti. Svetujemo in pomagamo pri načrtovanju prenov, izbiri izvajalcev ter pri zbiranju finančnih sredstev. Naš pristop je usmerjen v izboljšanje funkcionalnosti in vrednosti vaše nepremičnine.

Z več kot 25 let upravljanja oziroma vzdrževanje objektov z nepremičninami in uspešno upravljenimi objekti po Sloveniji, Doma d.o.o. zagotavlja, da vaša nepremičnina ne le ohranja, ampak tudi povečuje svojo vrednost. Zaupajte nam upravljanje vaše nepremičnine za kakovostno,  in strokovno storitev.

Ključne Storitve Upravnika Nepremičnin

Med ključne storitve, ki jih ponuja upravnik nepremičnin, spadajo:

  1. Vzdrževanje in Popravila: Učinkovito upravljanje vzdrževanja in hitro odzivanje na zahteve za popravila sta ključnega pomena za ohranjanje vrednosti nepremičnine.
  2. Finančno Upravljanje: To vključuje zbiranje najemnin, upravljanje z izdatki, pripravo finančnih poročil in optimizacijo davčnih obveznosti.
  3. Upravljanje Najemnih Razmerij: Upravljanje najemnih pogodb, komunikacija z najemniki in zagotavljanje, da so najemniki zadovoljni.
  4. Pravno Svetovanje: Zagotavljanje skladnosti z zakonodajo in svetovanje v primeru pravnih sporov.

Kako Izbrati Pravega Upravnika?

Pri izbiri upravnika nepremičnin je pomembno upoštevati njihove izkušnje, referenčne projekte in mnenja obstoječih strank. Prav tako je pomembno, da je upravnik fleksibilen in se lahko prilagodi vašim specifičnim potrebam.

Sposobnost upravljanja z nepremičninami

Ponosni smo na našo sposobnost upravljanja z rezervnimi skladi, ki je ključnega pomena za dolgoročno vzdrževanje in ohranjanje vrednosti nepremičnin. Z učinkovitim načrtovanjem in upravljanjem teh sredstev Doma d.o.o. zagotavlja, da so vsi objekti vedno v optimalnem stanju, kar prispeva k dolgoročni zadovoljstvu stanovalcev in ohranjanju vrednosti njihovih domov.

V Doma d.o.o. se zavedamo, da je vsak stanovanjski objekt edinstven, zato naša ekipa strokovnjakov tesno sodeluje z lastniki in nadzornimi odbori, da zagotovi prilagojene in učinkovite rešitve. Naše storitve vključujejo redno vzdrževanje, upravljanje sredstev, svetovanje pri obnovah in modernizacijah, kot tudi pravno in finančno svetovanje.

    Kontakt

    Varovanje osebnih podatkov

    5 + 11 =