05 99 35 003 upravnik@doma.si

Vrhunsko Čiščenje in Urejanje Objektov

V vsakem prostoru se čistost začne od tal navzgor. Naše storitve čiščenja in urejanja nepremičnin so zasnovane tako, da vašim prostorom zagotovijo sijaj in red, ki si ga zaslužijo. Od stopnišč do skupnih hodnikov in zelenih površin, naša ekipa zagotavlja celostno skrb za vaš objekt.

Razmišljate o celovitem čiščenju in urejanju vašega objekta? Naše storitve zajemajo vse od temeljitega čiščenja notranjih prostorov, kot so stopnišča in vhodne avle, do skrbnega vzdrževanja zunanjih površin in zelenih površin. Ponosni smo na našo prilagodljivost in odzivnost, kar nam omogoča, da zadovoljimo posebne potrebe in želje vsakega lastnika. Z našo profesionalno ekipo zagotavljamo, da bo vaša nepremičnina vedno čista, urejena in privlačna.

Čiščenje notranjih prostorov: Naše storitve vključujejo temeljito čiščenje vseh skupnih prostorov, vključno s stopnišči, hodniki, vhodnimi avlami in dvigali. Specializirani smo za čiščenje stopniščnih ograj, svetil in drugih detajlov, ki so pogosto prezrti, a ključni za celovito čistost.

Čiščenje zunanjih površin: Zunaj objekta skrbimo za pometanje in pranje tlakovanih ter asfaltiranih površin ter za pobiranje odpadkov. Naš cilj je zagotoviti, da so zunanji prostori vaše nepremičnine vedno čisti in urejeni.

Urejanje okolice: Naša ekipa vrtnarjev poskrbi za zelene površine z opravili, kot so košnja trave, urejanje gredic in obrezovanje grmovnic. Prav tako skrbimo za vrtno pohištvo in izvajamo zimsko službo, vključno s pluženjem snega in posipanjem soli.

Prilagodljivost storitev: Razumemo, da je vsaka nepremičnina edinstvena, zato svoje storitve prilagajamo potrebam in željam lastnikov. Izvajalci storitev so na objektu po potrebi, kar omogoča hitro in učinkovito ukrepanje v vsakem trenutku.

Z našimi storitvami čiščenja in urejanja okolice boste vedno korak pred ostalimi. Zagotovite si vrhunsko čistost in urejenost vaše nepremičnine z našo profesionalno ekipo.

Ključne Storitve Upravnika Nepremičnin

Med ključne storitve, ki jih ponuja upravnik nepremičnin, spadajo:

  1. Vzdrževanje in Popravila: Učinkovito upravljanje vzdrževanja in hitro odzivanje na zahteve za popravila sta ključnega pomena za ohranjanje vrednosti nepremičnine.
  2. Finančno Upravljanje: To vključuje zbiranje najemnin, upravljanje z izdatki, pripravo finančnih poročil in optimizacijo davčnih obveznosti.
  3. Upravljanje Najemnih Razmerij: Upravljanje najemnih pogodb, komunikacija z najemniki in zagotavljanje, da so najemniki zadovoljni.
  4. Pravno Svetovanje: Zagotavljanje skladnosti z zakonodajo in svetovanje v primeru pravnih sporov.

Kako Izbrati Pravega Upravnika?

Pri izbiri upravnika nepremičnin je pomembno upoštevati njihove izkušnje, referenčne projekte in mnenja obstoječih strank. Prav tako je pomembno, da je upravnik fleksibilen in se lahko prilagodi vašim specifičnim potrebam.

Sposobnost upravljanja z nepremičninami

Ponosni smo na našo sposobnost upravljanja z rezervnimi skladi, ki je ključnega pomena za dolgoročno vzdrževanje in ohranjanje vrednosti nepremičnin. Z učinkovitim načrtovanjem in upravljanjem teh sredstev Doma d.o.o. zagotavlja, da so vsi objekti vedno v optimalnem stanju, kar prispeva k dolgoročni zadovoljstvu stanovalcev in ohranjanju vrednosti njihovih domov.

V Doma d.o.o. se zavedamo, da je vsak stanovanjski objekt edinstven, zato naša ekipa strokovnjakov tesno sodeluje z lastniki in nadzornimi odbori, da zagotovi prilagojene in učinkovite rešitve. Naše storitve vključujejo redno vzdrževanje, upravljanje sredstev, svetovanje pri obnovah in modernizacijah, kot tudi pravno in finančno svetovanje.

    Kontakt

    Varovanje osebnih podatkov

    6 + 13 =