05 99 35 003 upravnik@doma.si

Doma d.o.o.: Vaš Strokovni Partner za Upravljanje Nepremičnin

V Doma d.o.o. smo strokovnjaki za upravljanje z nepremičninami, kjer združujemo našo strast do kakovostnega upravljanja z dolgoročnim ciljem zagotavljanja učinkovitega delovanja vaših objektov. Kot vodilni ponudnik storitev v industriji upravljanja nepremičnin se osredotočamo na ponujanje celovitih rešitev, ki se prilagajajo specifičnim zahtevam naših naročnikov, ob zagotavljanju optimalnih stroškov.

Zavezanost Kvaliteti in Dobrim Poslovnim Praksam Naša predanost kvaliteti je potrjena s podpisom Kodeksa o dobrih poslovnih običajih pri Gospodarski Zbornici Slovenije, ki odraža našo zavezanost visokim standardom in etičnemu poslovanju v sektorju nepremičnin.

Celostni Pristop k Upravljanju Objektov V začetku naše poti smo se odločili za celostni pristop k upravljanju nepremičnin, ki pokriva tako stanovanjske kot poslovne objekte. Ta pristop nam omogoča, da zagotavljamo visokokakovostne življenjske in delovne pogoje našim uporabnikom, hkrati pa iščemo in implementiramo optimalne rešitve, ki uravnotežijo potrebe in možnosti.

Specializacija v Upravljanju in Vzdrževanju Danes je Doma d.o.o. prepoznan kot specializirano podjetje za upravljanje in vzdrževanje tako stanovanjskih kot poslovnih objektov. Naša zaveza k inovativnosti in nenehnemu izboljševanju procesov nam omogoča, da svojim strankam nudimo storitve, ki ne le izpolnjujejo, ampak presegajo pričakovanja.

Upravnik z nepremičninami Doma d.o.o., z glavno dejavnostjo Upravljanje z nepremičninami za plačilo ali po pogodbi na način, ki bo s celovito ponudbo storitev, ob upoštevanju želja naročnika in ob optimalnih stroških zagotovil normalno obratovanje objektov.

Ob ustanovitvi podjetja smo se odločali med široko paleto dejavnosti in ozko specializirano dejavnostjo. Kot izziv smo si izbrali celovito izvajanje storitev za upravljanje stanovanjskih in poslovnih objektov, ki s svojo posebnostjo predstavljajo zaokroženo celoto znanj, ki so potrebna, da se uporabnikom, pri sprejemljivih stroških, zagotovijo normalni življenjski in delovni pogoji in kjer se optimalne rešitve iščejo in najdejo med potrebami in možnostmi.

DOMA d.o.o. je danes specializirano podjetje za upravljanje in vzdrževanje stanovanjskih in poslovnih objektov.

Upravljanje nepremičnin

Upravljanje nepremičnin obsega vrsto storitev, ki so ključne za učinkovito upravljanje vaših nepremičnin.

Vzdrževanjene nepremičnin

Za vzdrževanje nepremičnin uporabljamo storitve skrbno izbranih podizvajalcev, kateri zagotavljajo kakovostne storitve.

Čiščenje

Nudimo popolni strokovni servis čiščenja in urejanja vašega stanovanjskega ali poslovnega objekta. 

Rezervni sklad

Vodimo in upravljamo vaš rezervni sklad v dogovoru z nadzornim odborom.

Varovanje nepremičnin

V okviru dodatne ponudbe lahko izvedemo varovanje vašega stanovanja.

Obnove objektov

Nudimo podporo in svetovanje pri obnovah stanovanjskih objektov.

Ključne Storitve Upravnika Nepremičnin

Med ključne storitve, ki jih ponuja upravnik nepremičnin, spadajo:

  1. Vzdrževanje in Popravila: Učinkovito upravljanje vzdrževanja in hitro odzivanje na zahteve za popravila sta ključnega pomena za ohranjanje vrednosti nepremičnine.
  2. Finančno Upravljanje: To vključuje zbiranje najemnin, upravljanje z izdatki, pripravo finančnih poročil in optimizacijo davčnih obveznosti.
  3. Upravljanje Najemnih Razmerij: Upravljanje najemnih pogodb, komunikacija z najemniki in zagotavljanje, da so najemniki zadovoljni.
  4. Pravno Svetovanje: Zagotavljanje skladnosti z zakonodajo in svetovanje v primeru pravnih sporov.

Kako Izbrati Pravega Upravnika?

Pri izbiri upravnika nepremičnin je pomembno upoštevati njihove izkušnje, referenčne projekte in mnenja obstoječih strank. Prav tako je pomembno, da je upravnik fleksibilen in se lahko prilagodi vašim specifičnim potrebam.

Sposobnost upravljanja z nepremičninami

Ponosni smo na našo sposobnost upravljanja z rezervnimi skladi, ki je ključnega pomena za dolgoročno vzdrževanje in ohranjanje vrednosti nepremičnin. Z učinkovitim načrtovanjem in upravljanjem teh sredstev Doma d.o.o. zagotavlja, da so vsi objekti vedno v optimalnem stanju, kar prispeva k dolgoročni zadovoljstvu stanovalcev in ohranjanju vrednosti njihovih domov.

V Doma d.o.o. se zavedamo, da je vsak stanovanjski objekt edinstven, zato naša ekipa strokovnjakov tesno sodeluje z lastniki in nadzornimi odbori, da zagotovi prilagojene in učinkovite rešitve. Naše storitve vključujejo redno vzdrževanje, upravljanje sredstev, svetovanje pri obnovah in modernizacijah, kot tudi pravno in finančno svetovanje.

    Kontakt

    Varovanje osebnih podatkov

    6 + 4 =