05 99 35 003 upravnik@doma.si

Vaš Partner za Celovito Upravljanje Nepremičnin

Vlaganje v nepremičnine je ena izmed najbolj priljubljenih oblik dolgoročne investicije. Ključ do uspeha pri tej investiciji pa je izbira pravega upravnika nepremičnin. Kvalitetne storitve upravljanja nepremičnin lahko znatno povečajo vrednost vaše investicije, zagotovijo njeno dobro vzdrževanje in pripomorejo k zadovoljstvu najemnikov.

V našem podjetju razumemo pomen celovitega pristopa pri upravljanju nepremičnin. Ne le, da skrbno sledimo zakonskim smernicam, ki urejajo razmerje med upravnikom in etažnimi lastniki, ampak nudimo tudi obsežen spekter dodatnih storitev, ki presegajo standardna pričakovanja.

Naš cilj je zagotoviti, da lastniki nepremičnin prihranijo na mesečnih stroških, hkrati pa ohranimo in celo povečamo vrednost vaših nepremičnin. Z našim strokovnim svetovanjem in uvajanjem izboljšav smo pri Doma d.o.o., kot upravnik pri izvajanju nepremičnin zavezani k minimalnemu vplivu na okolje.

Upravljanje nepremičnin Organizacijske Storitve:

 • Vodenje in ažuriranje evidenc etažnih lastnikov ter nepremičnin.
 • Posredovanje ključnih informacij za uradne evidence nepremičnin.
 • Priprava, nazdoz in vodenje sestankov etažnih lastnikov, zagotavljanje pomembnih informacij za odločitve.
 • Koordinacija in nadzor izvajanja odločitev lastnikov.

Upravljanje nepremičnin Tehnične in Strokovne Storitve:

 • Pregledi stavb in načrtovanje vzdrževanja za vsako nepremičnino.
 • Organizacija, pregled in nadzor vzdrževalnih del.
 • Reševanje škodnih primerov z zavarovalniccami in podporo pri dogodkih.

Upravljanje nepremičnin Računovodske Storitve:

 • Natančno knjiženje in razdeljevanje stroškov, za kar poskrbijo napredni računalniški programi.
 • Učinkovito upravljanje storitve terjatev in plačil.
 • Priprava finančnih poročil in zavarovalnih osnov, ter nazdor rezervnih skladov.

Upravljanje nepremičnin Pravne Storitve:

 • Zastopanje in pravna pomoč v sodnih in upravnih zadevah.
 • Svetovanje in pomoč pri upravljanju in izvajanju upravljanja zgradb in objektov.
 • Priprava in izvajanje sodnih izterjav.

Z več kot 25 let upravljanja z nepremičninami in uspešno upravljenimi objekti po Sloveniji, Doma d.o.o. zagotavlja, da vaša nepremičnina ne le ohranja, ampak tudi povečuje svojo vrednost. Zaupajte nam upravljanje vaše nepremičnine za kakovostno,  in strokovno storitev.

Ključne Storitve Upravnika Nepremičnin

Med ključne storitve, ki jih ponuja upravnik nepremičnin, spadajo:

 1. Vzdrževanje in Popravila: Učinkovito upravljanje vzdrževanja in hitro odzivanje na zahteve za popravila sta ključnega pomena za ohranjanje vrednosti nepremičnine.
 2. Finančno Upravljanje: To vključuje zbiranje najemnin, upravljanje z izdatki, pripravo finančnih poročil in optimizacijo davčnih obveznosti.
 3. Upravljanje Najemnih Razmerij: Upravljanje najemnih pogodb, komunikacija z najemniki in zagotavljanje, da so najemniki zadovoljni.
 4. Pravno Svetovanje: Zagotavljanje skladnosti z zakonodajo in svetovanje v primeru pravnih sporov.

Kako Izbrati Pravega Upravnika?

Pri izbiri upravnika nepremičnin je pomembno upoštevati njihove izkušnje, referenčne projekte in mnenja obstoječih strank. Prav tako je pomembno, da je upravnik fleksibilen in se lahko prilagodi vašim specifičnim potrebam.

Sposobnost upravljanja z nepremičninami

Ponosni smo na našo sposobnost upravljanja z rezervnimi skladi, ki je ključnega pomena za dolgoročno vzdrževanje in ohranjanje vrednosti nepremičnin. Z učinkovitim načrtovanjem in upravljanjem teh sredstev Doma d.o.o. zagotavlja, da so vsi objekti vedno v optimalnem stanju, kar prispeva k dolgoročni zadovoljstvu stanovalcev in ohranjanju vrednosti njihovih domov.

V Doma d.o.o. se zavedamo, da je vsak stanovanjski objekt edinstven, zato naša ekipa strokovnjakov tesno sodeluje z lastniki in nadzornimi odbori, da zagotovi prilagojene in učinkovite rešitve. Naše storitve vključujejo redno vzdrževanje, upravljanje sredstev, svetovanje pri obnovah in modernizacijah, kot tudi pravno in finančno svetovanje.

  Kontakt

  Varovanje osebnih podatkov

  10 + 9 =